Majlis Penyerahan Peralatan Perniagaan Kepada Penerima Kiosk Penjaja Bergerak Bandar, Kementerian Kesejahteraan Bandar Perumahan Dan Kerajaan Tempatan (KPKT) Bagi Parlimen Selayang Dan Parlimen Gombak


Pada 20 Mei 2016 (Jumaat),  jam 10.00 pagi telah diadakan Majlis Penyerahan Peralatan Perniagaan kepada penerima kiosk penjaja bergerak bandar, KPKT.  Dua orang peserta tersebut ialah Pn. Siti Zauyah binti Abdul Khalip dari Parlimen Selayang dan Pn. Salbiah binti Jaafar dari Parlimen Gombak. Majlis diadakan di kedua-dua rumah penerima. 

Majlis penyerahan disempurnakan oleh Y.B. Datuk Abdul Shukur bin Idrus, Y.B. ADUN Kuang  bagi penerima kawasan Parlimen Selayang manakala Haji Abdul Rahim bin Kamaruddin, YDP JKKKP Parlimen Gombak bagi penerima di kawasan Parlimen Gombak. Majlis penyerahan ini dihadiri oleh pegawai-pegawai daripada ICU JPM Zon Gombak dan Hulu Selangor, Pengerusi JKKKP dan penduduk setempat. Pada kedua-dua majlis penyerahan dimulakan dengan ucapan aluan daripada PTP kawasan masing-masing dan bacaan doa seterusnya penyerahan peralatan kepada peserta.